header1

Vertier:

Schenkerij & proeverij De Hooiberg

Proeverij
< terug naar het overzicht
Schenkerij & Proeverij ‘De Hooiberg’ is een (h)eerlijk plek voor vermoeide benen en kleurrijke ontmoetingen! 
U proeft hier de smaak en de sfeer die uniek is voor onze boerderij. Het is een ontmoetingsplaats voor mensen met en zonder beperking. U kunt er een drankje bestellen, van onze (h)eerlijke taarten proeven en genieten van het prachtige uitzicht over het landgoed.
We serveren een heerlijk kopje biologische koffie, kruidenthee of ‘puur natuur’-frisdrank met een zoete, gezonde lekkernij uit eigen keuken.
De ruimte is smaakvol ingericht en heeft een zonnig terras om op mooie dagen heerlijk buiten te zitten. De locatie is toegankelijk voor rolstoelen en de toilet is aangepast met brancard en tillift.

Een prima plek dus voor als u even wilt pauzeren tijdens een wandeling of een fietstocht. Er is een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

De mee-werkers van Boerderij Kleurrijk werken onder professionele begeleiding mee in de keuken en in de bediening en staan klaar om u te ontmoeten!!
In het winkeltje in De Hooiberg kunt u creatieve zelfgemaakte cadeautjes, kaarten, zaden en zelfgemaakte, gezonde lekkernijen kopen of bestellen. 

Openingstijden van april tot november:
Op maandag, dinsdag, donder en vrijdag van 13:30 tot 16:00 uur. 

(Gesloten op woensdag, in het weekend en op feestdagen)